Odložena nova destinacija, relokacija kapaciteta

Avio-kompanija Er Srbija odložila je do daljeg početak redovnih letova ka Ženevi a koji je bio najavljen za 25. mart, saopštila je ta kompanija.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.01.2018.

08:11

Odložena nova destinacija, relokacija kapaciteta
Foto: Tanjug, arhiva

Er Srbija je u saopštenju najavila da u narednom periodu obavestiti javnost o datumu početka leta.

Kompanija je navela da je "odlučila da relocira kapacitete, koji su prvobitno bili planirani za letove do Ženeve, na čarter saobraćaj".

"Prilikom odlučivanja o odlaganju početka letenja ka Ženevi, predviđenog za 25. mart, kompanija se rukovodila činjenicom da već leti ka Cirihu i da čarter saobraćaj sa ekonomskog aspekta predstavlja manje rizičnu investiciju i efikasnije upošljavanje kapaciteta kojim raspolaže", dodala je Er Srbija.

Krajem decembra prošle godine Er Srbija je najavila da će od 25. marta 2018. uvesti letove za Ženevu, dva puta sedmično.

Bilo je planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju Er Srbije u Švajcarskoj, pored Ciriha, obavljaju erbasom A319 sa 144 sedišta, četvrtkom i nedeljom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

20 h

Podeli: