11 najboljih poslodavaca u Srbiji - dva iz NP

Dve novopazarske firme našle su se među 11 najboljih poslodavaca u Srbiji u 2017. godini, odlučila je Nacionalna služba zapošljavanja.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 14.01.2018.

11:13

11 najboljih poslodavaca u Srbiji - dva iz NP
Foto: Thinkstock

Jedna od njih je fasaderska firma "Klimenta MŠ", kojoj je u Filijali NSZ u tom gradu danas uručeno priznanje.

Firma je osnovana sredstvima iz programa za samozapošljavanje, a njen vlasnik Sead Klimenta kaže da je nakon otvaranja firme posao krenuo i da je zaposlio još šest novih radnika.

"Planiramo i dalje da se širimo u zavisnosti od obima posla. Nadamo se da ćemo se i dalje širiti i zapošljavati nove radnike a sve uz pomoć Nacionalne službe za zapošljavanje", Klimenta.

Načelnik odeljenja NZS u Novom Pazaru, Mirzet Bektović, je rekao da su zahvalnice uručene i preduzeću "Numanović SNS" u kategoriji srednjih preduzeća.

"Ovo je još jedno u nizu priznanja za našu filijalu kao nosioce politike zapošljavanja u gradu koja sprovodi mere aktivne politike zapošljavanja kroz realizaciju samih programa zapošljavanja a sve u cilju povećanja zapošljenosti i smenjenju nazapošljenosti", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: