Cipras opet u BG na vodi, poveo i Borisova FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sa premijerima Rumunije i Grčke Mihaijom Tudoseom i Aleksisom Ciprasom obišao "Geozavod".

Srbija

Izvor: B92

Subota, 09.12.2017.

14:24

Cipras opet u BG na vodi, poveo i Borisova FOTO
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

On je tamo gostima predstavio projekat "Beograd na vodi".

Foto: Tanjug/Rade Preliæ
Predsednik Srbije prethodno je imao zajednički sastanak sa premijerima Rumunije i Grčke kao i premijerom Bugarske Bojkom Borisovim na kojem je razgovarano o bitnim pitanjima ekonomske i političke saradnje kao i o konkretnim infrastrukturnim projektima u oblasti energetike, putne i železničke mreže...
Vučić je na zajedničkoj konferenciji za novinare s premijerima Grčke, Bugarske i Rumunije, nakon sastanka, rekao da je rezultat njihovih političkih razgovora povećanje trgovinske razumene, dodao da se razovaralo o tome kako da Srbija nešto brže stigne do EU, što je, kako je naveo veoma važno za buducnost naše zemlje, ali i stabilnost, mir i predvidivost celog regiona. Goste je u "Geozavodu" sa projektom "Beograd na vodi" upoznao gradonačelnik Siniša Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: