Dočekali i u Srbiji: Do Milana kao KG-Niš VIDEO

Ako sebe za kraj godine želite da nagradite putovanjem, sa niškog aerodroma možete putovati do 11 evropskih destinacija.

Srbija

Izvor: O2

Utorak, 05.12.2017.

17:35

Dočekali i u Srbiji: Do Milana kao KG-Niš VIDEO
Foto: O2, screenshot

Do nekih i po izuzetno povoljnim cenama.

Tako na primer, najjeftinija karta do Milana u decembru košta 9,79 evra. Uoči samih novogodišnjih praznika, cene karata do najpopularnijih destinacija rastu, ali oni koji su unapred mogli da isplaniraju odmor i karte rezervišu ranije, i tu su prošli povoljnije.

Gužva na niškom aerodromu. Samo danas sleću i poleću tri aviona. Prvi let za Milano skoro je rasprodat. Niske cene privlače putnike.

“Put iz Kragujevca malo jeftiniji kolima nego karta Niš – Milano”

“12 evra i nisam prvi put leteo, super su cene”

“Iz Obrenovca sam, putujem odavde jer je jeftinije, vikend sa prijateljima i rođacima me košta manje nego u Italiji.

“Sa niškog aerodroma u decembru se do Milana može leteti već po ceni od 9,79 evra, do Bratislave i Stokholma od 9,99 evra, dok najjeftinije karte do Minhena i Dortmunda koštaju 1.199 dinara”.

U ovo doba godine traži se karta više. Najveće interesovanje je za put do Italije, Nemačke i Švajcarske, pa su do nekih destinacija uvedeni i dodatni letovi.

Ko sve leti iz Niša I kakve su ostale cene, pogledajte u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: