BG: Kupite stan, "svoj gazda" i za 14.000 EUR

Većina onih koji iznajmljuju stan svakog meseca kada plaćaju stanarinu požele da u svom vlasništvu imaju makar dvadesetak kvadrata.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 29.11.2017.

14:41

BG: Kupite stan,
Foto: Thinkstock

Verovali ili ne, možete biti "sam svoj gazda" i za 15.000 evra, i to ne samo na periferiji grada.

Na sajtu MojKvadrat.rs možete naći veliku ponudu i ukoliko nemate više od 20.000 evra za kupovinu stana.

Tako u Rakovici u Skojevskom naselju možete kupiti garsonjeru od 18 kvadratnih metara za 14.000 evra. Kako se navodi u oglasu, ona je funkcionalna, a nalazi se u blizini marketa, pošte, vrtića, osnovne škole i Košutnjaka.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
Za sličan novac možete pazariti i dosta veću kvadraturu. U Grockoj je oglašen na prodaju stan od 55 kvadratnih metara za svega 15.000 evra. Ovaj dvosoban stan, pre useljenja, zahteva i renoviranje.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
Ukoliko želite odmah da se uselite, u ponudi je kompletno renovirana i nameštena garsonjera od 17 kvadratnih metara za koju j potrebno izdvojiti 18.900 evra. Kako se navodi u oglasu, nalazi se na jako lepoj lokaciji, na Čukarici, u čijoj se blizini nalazi pijaca, market, stajališta gradskog prevoza, a ni sa parkingom nećete imati problem.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
Više kvadrata obično znači i malo dalja lokacija, pa je tako u Barajevu na prodaji nov stan od 50+15 kvadratnih metara po ceni od 20.000 evra. Kako navode, stan se nalazi na petom spratu sa prelepim pogledom.
Foto: Screenshot/MojKvadrat
Za isti novac (20.000 evra) možete pazariti i 25 kvadratnih metara na Paliluli. Reč je o manjem jednosobnom stanu u objektu sa 12 stanova. Prednost ove lokacije je i dobra povezanost sa gradom.
Foto: Screenshot/MojKvadrat

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: