Radnici Telekoma bi bolji položaj,pomak ka isplati

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je s predstavnicima reprezentativnih sindikata i poslovodstva Telekom Srbija o poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih.

Srbija

Izvor: Beta

Ponedeljak, 27.11.2017.

12:31

Radnici Telekoma bi bolji položaj,pomak ka isplati
Foto: Thinkstock

Kako je saopštila pres služba Vlade Srbije, na sastanku koji je održan 24. novembra, sve tri strane su izrazile volju da se nastavi dijalog kako bi se našlo pravično i održivo rešenje kojim će svi biti zadovoljni.

Brnabić je saslušala zahteve predstavnika Sindikata Telekoma "Srbija" i Jedinstvenog Sindikata Telekoma Srbije i poručila im da je Vlada spremna da se u otvorenom dijalogu nastave razgovori o poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih u toj kompaniji.

Kako je saopšteno, sve tri strane su se saglasile da je u razgovorima postignut pomak u odnosu na raniji predlog o visini jednokratne isplate.

Nastavak razgovora u istom sastavu dogovoren je za 4. decembar do kada sindikati treba da iznesu svoj konačan stav, odnosno predlog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

19 h

Podeli: