"Video u Gruziji i Albaniji, dogodine i kod nas"

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić najavio je pilot-projekat u jednoj opštini ili gradu u Srbiji u kojem će biti centralizovane usluge.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

09:40

Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

Ružić je kazao da je za sledeću godinu planiran "pilot-projekat" po kojem će u jednoj opštini ili gradu biti centralizovana većina od 220 usluga koje građanima pruža javna uprava.

Dodao je da je takvu organizaciju rada u pružanju usluga video u Gruziji, Azerbejdžanu i Albaniji.

"Kada neko čuje imena tih država, pita se da li treba da pratimo njihove standarde, a ja vas uveravam da moramo ići tim putem ako želimo da sprovedemo reformu javne uprave", rekao je Ružić.

On je pohvalio službenike opštine Zvezdara kao primer za druge, jer "u kratkom roku od podnošenja zahteva izdaju rešenja i razne dozvole".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: