Poslušali premijerku, u Pošti odustali od štrajka

Predstavnici sindikata "Pošte Srbije" obavestili su premijerku Anu Brnabić da je doneta odluka o odustajanju od štrajka koji je bio zakazan za ponedeljak.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 17.11.2017.

18:57

Poslušali premijerku, u Pošti odustali od štrajka
Foto: Tanjug, arhiva

"Odluka o odustajanju od štrajka potvrđuje posvećenost konstruktivnom rešavanju otvorenih pitanja i odgovornost prema građanima i svim korisnicima usluga 'Pošte Srbije'", ocenila je Brnabićeva u saopštenju posle sastanka sa sindikatima pošte.

Premijerka je rekla da je Vlada Srbije spremna da sa sindikatima razgovara o daljem poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih u "Pošti Srbije".

U saopštenju se dodaje da je u skladu sa dogovorima postignutim na sastanku sa sindikatima pošte pre nedelju dana, odlukom Vlade Srbije zaposlenima isplaćena zarada iz dobiti preduzeća.

Kako se navodi u saopštenju, Brnabićeva je danas, na sastanku sa v. d. direktorkom "Pošte Srbije" Mirom Petrović i reprezentativnim sindikatima, zahvalila na konstruktivnom pristupu i naporima da se nastave razgovori o situaciji u tom preduzeću.

Kako se dodaje, na sastancima je dogovoreno da će biti priređena analiza poslovanja "Pošte Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: