"Nikola Tesla" pomaže Aerodromima Crne Gore

Aerodrom Nikola Tesla Beograd i Aerodromi Crne Gore potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između dve kompanije.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 03.11.2017.

15:21

Foto: Tanjug, arhiva

Sporazumom je predviđena razmena iskustva, edukacije, kao i stručna podrška i konsultacije u vezi sa bezbednošću, saopštio je beogradski aerodrom.

Potpisivanje ovog sporazuma izuzetno je važno za dva strateški značajna preduzeća u obe države, koja se mogu ponositi rezultatima svog poslovanja. Beogradski aerodrom pružiće podršku Aerodromima Crne Gore u svim segmentima operativnog funkcionisanja", rekao je v.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić rekao je da sporazum podrazumeva edukaciju radnika iz sektora prihvata i otpreme aviona i putnika kao i iz službe bezbednosti.

Kako se navodi, i Aerodrom Nikola Tesla i aerodromi u Podgorici i Tivtu ove godine beleže značajna povećanja u broju putnika, što će doprineti daljem razvoju privrede i turizma u regionu.

Potpisivanju je prisustvovao i predsednik Privredne komore Crne Gore Velimir Mijušković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: