Ističe rok za dopunu dokumentacije za Galeniku

Danas ističe rok za dopunu kvalifikacione dokumentacije za učešće u postupku prodaje Galenike.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

13:11

Ističe rok za dopunu dokumentacije za Galeniku
Foto: Thinkstock

To je rekao je državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović i dodao da će tokom naredne nedelje biti otvorene finansijske ponude.

"Danas ističe rok za dopunu kvalifikacione dokumentacije. Očekujemo da oni od kojih je to traženo dostave to do kraja današnjeg dana. Ukoliko komisija utvrdi da je to što je dostavljeno kao dopuna biće kvalifikovani i u toku sledeće nedelje biće otvaranje finansijskih ponuda", rekao je Stevanović novinarima u Beogradu.

Rok za dostavljanje prijava za učešće u prodaji Galenike istekao je 2. oktobra, a prijave su dostavile dve kompanije - kompanija "Amikus SRB d. o. o." Beograd, i „Aelius" Luksemburg koji je povezano lice EMS SA iz Brazila.

Ministarstvo privrede nakon toga je saopštilo da je dostavljena ponuda nepotpuna, ali nisu saopštili čija je ponuda nepotpuna da li švajcarskog „Amikusa” ili brazilskog EMS-a ili obe kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: