Kostić kupuje hotel u još jednoj zemlji regiona

Kompanija Istrian hotels, članica MK Grupe, potpisala je ugovor o preuzimanju luksuznog hotelskog kompleksa "Skiper Resort" u Istri od austrijske kompanije HETA

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 17.10.2017.

17:49

Kostić kupuje hotel u još jednoj zemlji regiona
Foto: Tanjug, arhiva

"Austrijska kompanija HETA je, zajedno sa kompanijama HETA Beteiligungen GmbH i Istrian Hotels, članicom MK Group, potpisala ugovor o prodaji 100 posto učešća u svim kompanijama Skiper grupe", navodi se u saopštenju MK Grupe.

Istrijan hotels je dostavila najbolju ponudu na međunarodnom tenderu za kupovinu ovog luksuznog kompleksa na Jadranu, koji je završen krajem septembra ove godine, a očekuje se da svi poslovi oko transakcija budu završeni u narednim nedeljama.

"Mi smo ozbiljan investitor koji u svom portfoliju ima sedam hotela sa četiri i pet zvezdica, a kupovinom ovog prestižnog hotela na hrvatskoj obali ćemo svakako još više podići nivo hotelskih i ugostiteljskih usluga", izjavio je direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema Nikola Avram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

23 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

9 h

Podeli: