"Izuzetno smo zadovoljni povećanjem penzija"

Udruženje penzionisanih radnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije istaklo je da pozdravlja najavljeno povećanje penzija od 1. januara za pet odsto.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 16.10.2017.

18:07

Foto: Thinkstock

Oni su saopštili da pružaju punu podršku odgovornoj politici koju vode Vlada Srbije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Izuzetno smo zadovoljni najavama o povećanju penzija. Penzioneri MUP-a su i do sada podržavali ekonomsku politiku Vlade i predsednika Srbije. Naročito želimo sada da damo podršku kada su se mere koje su preduzimane pokazale kao opravdane", naveo je predsednik UO Udruženja penzionisanih radnika MUP-a Vladimir Aleksić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Aleksić je istakao da je najavljeno povećanja penzija dobar pokazatelj da odgovorna ekonomska politika Vlade i mere štednje koje se sprovode daju konkretne rezultate.

Dodao je da će Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić uvek nailaziti na podršku Udruženja kada vode računa o najstarijoj populaciji.

Kako je najavljeno, penzije će biti povećane za pet odsto od 1. januara, a svim penzionerima će u narednih mesec dana biti isplaćen i jednokratni iznos od 5.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: