Probijen rok za Ruzveltovu, neće još tramvaji FOTO

Iako je najavljeno da će treća faza radova u Ruzveltovoj ulici biti završena 1. oktobra, neimarima će biti potrebno još pet dana.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 03.10.2017.

08:23

Probijen rok za Ruzveltovu, neće još tramvaji FOTO
Foto: Beobuild

Završetak deonice od Kraljice Marije do Bulevara kralja Aleksandra željno se iščekuje, jer bi tramvajski saobraćaj koji prolazi saobraćajnicom Kraljice Marije bio normalizovan, a gužve smanjene.

Na preostalom delu ostali su finalni radovi na popločavanju platoa ispred Novog groblja, trotoara i stajališta, pišu Večernje novosti.

Da li će drugo produženje uticati i na to da se krajnji rok za rekonstrukciju Ruzveltove predviđen za 16. novembar odloži, ostaje da se vidi.
Foto: Beobuild
Naviknute na radove oko Slavije i Ruzveltove, beogradske vozače sačekalo je za vikend još jedno iznenađenje - radovi na kolovozu u Bulevaru despota Stefana.

“Ekipe službe za građevinsku operativu JKP "Beograd put" izvode radove na zameni asfaltnih slojeva na deonici od Ulice Mije Kovačevića do Ulice vojvode Dobrnjca u smeru ka gradu. Radovi su bili neophodni zbog dotrajalosti kolovoza, mnogobrojnih oštećenja i kolotraga koji su ometali normalno odvijanje saobraćaja”, ističu iz "Beograd puta".
Foto: Beobuild
Asfaltiranje se pretežno izvodi noću kako bi se što manje remetio saobraćaj, a predviđeno je da budu završeni u ponedeljak.

Zbog radova na kolovozu, za saobraćaj će biti zatvorena i Višegradska ulica. Na deonici od Kneza Miloša do Resavske, u nedelju od 20 sati do ponedeljka ujutru, saobraćaj će ovde biti obustavljen.
Foto: Beobuild
Foto: Beobuild

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

20 h

Podeli: