Palma: Moja fotelja donosi sreću, zato je 2.500 €

Jagodinski funkcioneri od danas sede na drvenim hoklicama. Njihove fotelje prodate su na aukciji za 10.000 evra.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

16:28

Palma: Moja fotelja donosi sreću, zato je 2.500 €
Foto: Tanjug/Dušan Anièiæ

Sav novac od prodaje namenjen je porodicama sa više dece.

"...Hiljadu pedeset treći put! Prodato gospodinu pod rednim brojem sedam za 1050“.

Fotelje jagodinskih funkcionera su planule za čas. Najviša cena, očekivano, za fotelju Dragana Markovića Palme, dve i po hiljade evra.

"Zašto moja fotelja sad toliko košta? Pa eto...ja sam jedan možda od najpoznatijih političara u Srbiji i siguran sam da ta fotelja donosi sreću kad se unese u kancelariju“, rekao je Palma.

Prvi čovek Jagodine je očekivao da će njegova fotelja biti prodata za minimum četiri do pet hiljade evra, međutim, ona je otišla za dve i po hiljade.

"Otprilike smo mi znali koliko smo planirali da damo doprinos ovoj humanitarnoj akciji I toliko smo i doprineli“, kaže Jovica Stanković, preduzeće “Alfa” Jagodina.

Od sada će osam funkcionera sedeti na hoklici vrednoj 1.700 dinara.

Dok pojedini Jagodinci misle da je to smišljen potez, drugi pozdravljaju aukciju. Od prodaje fotelja prikupeljno je oko deset hiljada evra. Oko 60 porodica bi ovog iznosa trebalo da dobije po 150 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: