Virtuelni dani karijera od 11. do 18. oktobra

Regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtualni dani karijera i znanja 2017" biće održan od 11. do 18. oktobra.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

11:50

Virtuelni dani karijera od 11. do 18. oktobra
Foto: Thinkstock

Organizatori kažu da je Sajam namenjen svima onima koji traže posao ili šansu za sticanje pravog radnog iskustva.

Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta "Poslovi.infostud.com" i obrazovnih sajtova koji su deo "Infostud grupacije", sajta "Moj-posao.net" iz Hrvatske i "Posao.ba" iz Bosne i Herceogvine.

Ove godine, uz veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula kako bi kandidati lakše pronašli oglase iz odredjenih oblasti, navodi se u saopštenju.

Osim mogućnosti konkurisanja, kandidatima će biti na raspolaganju i "live chat" sa poslodavcima.

Iako su prijave za regionalni sajam još u toku, Srbija u ovom trenutku već ima 26 prijavljenih poslodavaca, a organizatori veruju da će ih biti još više.

Za proteklih sedam godina Sajam je imao više od 1.400.000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 294.000.

Sajam zapošljavanja održaće se na adresi <http://dankarijera.com/RS/>.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

18 h

Podeli: