BG: I Knez Mihailova dobila TC (FOTO)

Srpska prestonica bogatija je od danas za još jedan tržni centar otvaranjem Rajićeve u samom centru Beograda.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 14.09.2017.

12:30

BG: I Knez Mihailova dobila TC (FOTO)
Foto: B92

Investicija izraelske Aštrom grupe vredna je 80 miliona evra, tržni centar se prostire na 15.000 kvadratnih metara.

U objektu koji se nalazi u Knez Mihailovoj ulici nalazi se 80 lokala, sa uglavnom luksuznom robom i ekskluzivnim brendovima.
Foto: B92
Generalni direktor Aštrom grupe Zahi Bonehi izjavio je da je u procesu gradnje od skoro tri godine glavni zadatak bilo uklapanje modernog dizajna sa kulturnim i istorijskim eksterijerom.

Najavio je da će sledeće godine kompleks biti kompletiran završetkom izgradnje i otvaranjem hotela Mama šelter.
Foto: B92
U okviru objekta nalazi se 450 parking-mesta.

Parkiranje u TC Rajićeva biće besplatno u prvih pola sata a potom će se naplaćivati 120 dinara po započetom satu. Lojalni kupci imaće mogućnost da kroz kupovinu anuliraju te troškove, kazali su predstavnici tog TC.

Tvorac arhitektonskog rešenja Vladimir Lojanica izjavio je da je projekat tržnog centra multifunkcionalan i pažljivo uklopljen u ambijentalnu celinu.

Povodom kritika da je njegovom izgradnjom narušena ambijentalna celina tog dela grada, Lojanica je kazao da su to uobičajene kritike i podeljena mišljenja koje izazivaju novine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: