Fijat nudi totalnu garanciju: Staro za novo

U prvih sedam meseci ove godine na našem tržištu je prodato 16.720 novih automobila, a najviše je prodala kompanija Fijat-Krajsler automobili Srbija, čak 2.242.

Srbija

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 11.09.2017.

08:11

Fijat nudi totalnu garanciju: Staro za novo
Foto: Getty images

Posle štrajka radnika, koji se završio sporazumom na obostrano zadovoljstvo i radnika i "FKA Srbija", kao i posle kolektivnog odmora, feragosta, proizvodnja u kragujevačkoj fabrici je nastavljena punim kapacitetom, pa je i nova prodajna akcija, takozvani program odanosti, već prve nedelje od promocije dala izuzetne rezultate.

Ponuda fijata 500L pod nazivom Nacionale sa jednom od najnižih kamata na tržištu, 3,99 odsto, s ratom od 114 evra, naišla je na sjajan odziv kupaca”, kažu u jednom od "Fijatovih" prodajnih salona, pišu Večernje novosti.

“U programu Nacionale uz automobil sa klimom, radiom, mnogo bezbedonosnih sistema, nudimo i dvogodišnje besplatno održavanje, kao i garanciju od totalne štete i krađe”, dodaju oni.

Ono što je posebno obradovalo kupce jeste mogućnost kupovine vozila po sistemu "staro za novo" pri čemu nije bitno o kom se starom automobilu radi.

Fabrika automobila iz Kragujevca je i u prvih šest meseci 2017. bila najveći izvoznik sa 562,2 miliona evra od ukupno 2,1 milijarde evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: