Pokloni uz NISOTEC proizvode

Kompanija NIS pripremila je posebno iznenađenje za korisnike NISOTEC proizvoda, u saradnji sa partnerom, "Gazelakomerc”, liderom u prodaji auto delova i maziva.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 25.08.2017.

16:01

Pokloni uz NISOTEC proizvode
(Foto: Getty images)

U okviru akcije koja traje do isteka zaliha, prilikom kupovine četiri litre NISOTEC motornog ulja u bilo kom od četrnaest maloprodajnih objekata "Gazelakomerc"- a, potrošač dobija na poklon dve litre NISOTEC autoglasa, dok profesionalni kupci za kupovinu 120 litara motornog ili dve bačve ulja iz NISOTEC palete proizvoda vrhunskog kvaliteta dobijaju radno odelo.

Upotrebom NISOTEC ulja i maziva kompanije NIS obezbeđuje se ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava se radni vek motora. Vrhunski kvalitet proizvoda potvrđuje i veliki šampionski pehar sa ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja, odnosno tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: