“Od otvaranja Ljig-Preljina nijedna žrtva"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da objekte poput mosta Vrla na južnom kraku Koridora 10 nemaju ni mnogo razvijenije zemlje.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 18.08.2017.

15:14

“Od otvaranja Ljig-Preljina nijedna žrtva
Foto: Tanjug, arhiva

Vučić je zahvalio radnicima na predanosti i dodao da se nada da će svi građani Srbije biti ponosni zbog toga što smo sposobni i što smo uspeli da tako nešto napravimo.

Kako je rekao, bez obzira koliko smo izgubili u proteklih 40 - 45 godina, približavamo se kraju jednog velikog posla, a premostiće se i Grdelička i Sićevačka klisura.

Predsednik je, naglasivši značaj autoputeva i kvalitetnih saobraćajnica, naveo primer autoputa Ljig - Preljina i rekao da od kada je otvoren nije bilo žrtava saobraćajnih nesreća na tom delu, što govori o tome koliko je važno imati kvalitetne i bezbedne saobracjajnice.

On je najavio i skori obilazak drugih radova na autoputevima, ali podvukao da kada postavljate mnogo visoke ciljeve i kada imate suficit u budžetu kao što ga sada ima Srbije može o realizaciji tih ciljeva i da se razmišlja i da se sprovode.

U tom smilsu Vučić je ukazao i na značaj dobrih puteva za dolazak investitora.

"Zahvalan sam i srećan što sam predsednik zemlje koja je uspela da se izbori sa stvarima sa kojima pre nismo uspeli da se izborimo" rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: