Bivši državni sekretar postao direktor Tigra

Nadzorni odbor pirotskog Tigra imenovao je Vladimira Ilića za novog generalnog direktor kompanije, umesto dosadašnjeg generalnog direktora Branislava Čurića.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2017.

17:30

Bivši državni sekretar postao direktor Tigra
Foto: Thinkstock

Ilić, po struci diplomirani pravnik, u svom dosadašnjem radu je obavljao funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, i aktivno je učestvovao u radu u radim grupama pri resornom ministarstvu u delu socijalne zaštite i unapređenja zakona iz ove oblasti.

Tri godine je obavljao dužnost direktora Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, a ima i desetogodišnje radno iskustvo pravnika u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu - odeljenje Lazarevac.

U saopštenju se navodi da je rad dosadašnjeg generalnog direktora Tigra, Branislava Čurića, u proteklih četrnaest meseci obeležila sprovedena konverzija duga u kapital državnih poverilaca shodno Zaključku Vlade Republike Srbije od 13.09.2016.godine.

Tom prilikom je došlo do rasterećenja Tigra od starih dugova koji datiraju iz perioda pre 2013. godine, u iznosu od 2,2 milijarde dinara, odnosno oko 17,8 miliona evra, što je od velikog značaja za kompaniju.

Čurić i dalje ostaje deo tima kompanije Tigar, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: