"Da vidim da li je stvarno ili se samo zove ikea"

Otvaranje prve robne kuće Ikea u Srbiji u 10 sati strpljivo je čekalo oko 1.000 kupaca.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2017.

09:52

Foto: B92

Kako navodi izveštač B92 s mesta zbivanja, gužva nije bila prevelika, a prvi kupci nestrpljivo su čekali otvaranje vrata.

Iskustva sa otvaranja ranijih prodavnica kompanije Ikea su da u prvim satima nema preterane gužve, a s obzirom na to da je radni dan, slično se očekuje i danas.

Očekivanja su da prvog dana robnu kuću Ikea poseti između 10.000 i 20.000 kupaca.
Foto: B92
Jedan gospodin i gospođa kažu da su došli da vide kakve su cene i kvalitet i da uporede. Ako im se nešto dopadne kupiće, mada još nemaju plan šta. Mira kaže da je došla da vidi koji su proizvodi u ponudi i da li su isti kao u inostranstvu jer je ona tamo već kupovala u Ikei. "Da vidim da li je stvarno ili se zove Ikea. Ako mi se nešto dopadne, možda i kupim".

Troje mladih stranaca, dva momka iz Kalifornije i Italije i devojka iz Rusije kažu da su došli da vide sša ima, da su čuli da se otvara. Kažu da nisu turisti u Beogradu, već da imaju art galeriju u centru grada. A došli su pre svega da kupe ramove za slike. Dve mlađe devojke kažu da su došle da vide kakva je ponuda, nemaju plan za kupovinu a poranile su, kažu, zbog vrućine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: