Alabar Vučiću: BG na vodi zvezda; biće još zgrada

Vučić i Alabar su konstatovali da projekat ne utiče samo na izgled Beograda, već i na ekonomiju Srbije uopšte, jer pokreće celu srpsku građevinsku industriju.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2017.

18:55

Alabar Vučiću: BG na vodi zvezda; biće još zgrada
Foto: Kabinet predsednika

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se s predsednikom Upravnog odbora kompanije Igl hils Mohamedom Alabarom, koji je došao u dvodnevnu posetu Beogradu.

Tema susreta bio je razvoj projekta Beograd na vodi, čija je realizacija, kako se navodi u saopštenju, brža od planiranog, kao i mogućnost izgradnje novih objekata.

Vučić i Alabar su konstatovali da ovaj projekat ne utiče samo na izgled Beograda, već i na ekonomiju Srbije uopšte, jer pokreće celu srpsku građevinsku industriju.

Alabar je istakao da je projekat Beograd na vodi u ovom trenutku evropska zvezda u građevinskom smislu.

On je srpskom predsedniku predstavio i prvi nacrt izgleda novog hotela Bristol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: