Vučić: Smešno, nemam reči, o Fijatu "zona sumraka"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neke stvari i izjave kao da su iz "zone sumraka", kao što je ona Borisa Tadića o Fijatu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.07.2017.

08:38

Vučić: Smešno, nemam reči, o Fijatu
Foto: Tanjug, arhiva

Kako je rekao, Tadić, koji je napravio ugovor sa Fijatom, traži da se počnu pregovori sa njima da bi se omogućilo da taj ugovor može da se objavi.

Vučić je rekao da je "Tadić bio najsmešniji" kada je rekao da se Ugovor sa Fijatom objavi, a onda to korigovao tražeći da se počnu pregovori o tome da se objavi.

On je sinoć za TV Pink objasnio da je objavljivanje ugovora raskidna klauzula koju je upravo Tadić dogovorio, te da je njena suština da ugovor ne može da se objavi i da ostane tajna.

"O čemu se tu radi, šta Tadić priča, šta je to? Zona sumraka?", reagovao je Vučić.

Predsednik Srbije je naznačio da su sada za sve krivi naprednjaci, a "ni luk jeli ni luk mirisali", a Tadić koji je sklopio taj ugovor sada im drži predavanja.

"To je toliko smešno da nemam reči", kazao je Vučić i dodao da je "žuta vlast" recimo prodala Gošu, uništila fabriku, investitor ne ispunjava obaveze, a isti ti kažu da su krivi oni koji su sada na vlasti.

"Nisam ja pravio te ugovore, pobogu...Napravili žuti, koji nas danas napadaju", dodao je.

Kako je rekao, greške se mogu praviti, ali ne može se biti licemeran pa kriviti drugoga za svoje greške.

On je izrazio nadu da će sve oko Fijata biti i rešeno na dogovoren način i zahvalio se premijerki Ani Brnabić na angažovanju, kao i ministru privrede Goranu Kneževiću, ali i poljoprivrede Branislavu Nedimoviću na onome što je učinio kada je reč o problemu sa malinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: