Ministar oduševljen Hestilom: Ovo je garant...

Ministar za rad Zoran Đorđević izrazio zadovoljstvo zbog sastanka na kome se upoznao sa radom Hestilai načinom funkcionisanja Železare Smederevo.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

18:23

Ministar oduševljen Hestilom: Ovo je garant...
Foto: Tanjug, arhiva

On je razgovarao sa delegacijom kineske kompanije "Hestil Srbija", u čijem je sastavu Železara Smederevo o poslovanju te čeličane.

Predstavnici kineske kompanije su informisali ministra o svom poslovanju i pozvali ga da poseti Železaru.

Ministar je naglasio da je izuzetno zadovoljan načinom na koji Hestil funkcioniše u Železari Smederevo, jer radnici zahvaljujući investiciji Hestila imaju zadovoljavajuća primanja i sigurnu perspektivu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Takođe, naveo je ministar, sama kompanija postiže dobre rezultate u Železari Smederevo, što je garant dugoročnog poslovanja u Srbiji, kakvo Hestil i planira.

Đorđević je prihvatio je poziv Hestila da poseti Železaru Smederevo i upozna se na licu mesta sa radom i napretkom te čeličane za primer.

U delegaciji su bili zamenik direktora Liansi Vang, generalni savetnik za ljudske resurse i pravna pitanja, Nataša Tijanić, direktor za radne odnose, Aleksandar Ćamilović, i direktorka za kompenzacije i benefite - ljudski resursi i radni odnosi Jelena Dragović Trebješanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: