Pregovori oko Fijata nastavljaju se sutra

Trojni pregovori poslovodstva Fijata, predstavnika štrajkača i Vlade Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić za danas su završeni

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 19.07.2017.

16:59

Pregovori oko Fijata nastavljaju se sutra
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Pregovori će se nastavićti sutra, javlja izveštač Tanjuga.

Predsednik Štrajkačkog odbora fabrike Fijat Zoran Marković nije mogao detaljnije da govori o pregovorima, jer, kako je rekao, oni su u toku, ali je ocenio da su konstruktivni.

“Zbog pregovora nismo u mogućnsoti da dajemo izjave. Pozvao sam neke kolege da ne dajemo izjave , pošto se razgovori sa kompanijom nastavljaju sutra. Krenuli smo u pregovore na konstruktivan način, kako bismo našli rešenje za izlaz iz ove situacije”, rekao je Marković novinarima posle sastanka u Vladi Srbije.

Upitan šta je najveći problem u pregovorima, Marković je odgovorio da nema problematičnih pitanja.

"Sva pitanja biće rešena u pregovorima”", poručio je Marković.

Premijerka je ranije predložila s obzirom da ima dosta tema o kojima mora da se razgovara kontinuitet u razgovorima u toku današnjeg i narednih dana u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za sve.

Kako se navodi u saopštenju iz kabineta predsednice vlade, Brnabić je otvarajući pregovore zahvalila radnicima na odluci da prekinu štrajk i nastave sa proizvodnjom, kao i rukovodstvu kompanije na otvorenoj komunikaciji u prethodnom periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: