Ko promoviše zapadnu Srbiju dobija i nagrade

Turistička organizacija zapadne Srbije je danas pokrenula promotivnu kampanju na društvenim mrežama.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 27.06.2017.

17:26

Ko promoviše zapadnu Srbiju dobija i nagrade
Foto: Thinkstock

U kampanji "Moja Zapadna Srbija" sarađuju turističke organizacije Zlatibora, Užica, Bajine Bašte, Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege i Kosjerića.

Korisnici društvenih mreža Instagram i Fejsbuk mogu da podele svoje fotografije i video-materijale koristeći haštag #MojaZapadnaSrbija čime učestvuju u promotivnoj kampanji.

Svake nedelje će se birati najlepše fotografije i video-snimci koji će autorima doneti besplatan boravak u Zapadnoj Srbiji, a obezbeđene su i mesečne nagrade.

Kampanja će trajati narednih šest meseci, a potom će se izabrati najlepše fotografije koje će se koristiti u promotivnom materijalu turističkih organizacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: