Saradnja Antena Grupe i ITVS GE u Srbiji i Grčkoj

Uspešna produkcijska kuća ITVS GE i vodeća međunarodna medijska kompanija Antena Grupa potpisale su ugovor o saradnji u oblasti produkcije različitih formata

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

17:15

Saradnja Antena Grupe i ITVS GE u Srbiji i Grčkoj

ITV Studios Global Entertainment i Antena Grupa potpisale su ugovor za saradnju za teritoriju Grčke i Srbije.

Prema uslovima višegodišnjeg ugovora, Antenine izvršne produkcijske kompanije biće ekskluzivni partneri kompaniji ITVS GE za različite igrane, serijske i rijaliti formate u Grčkoj i Srbiji.

Prva produkcija obuhvaćena ovim ugovorom je zabavna emisija „Saturday Night Takeaway, producirana za vodeći Antenin kanal - Ant1 u Grčkoj, i trebalo bi da se emituje ove jeseni.

Majk Bil, generalni direktor nordijske i globane kreativne mreže u ITV kompaniji, je ovim povodom izjavio: “Veoma smo uzbuđeni što smo potpisali ovaj ugovor sa Antena Grupom jer ćemo moći još više da razvijamo posao kroz našu saradnju. Od kompanijskog tima koji radi sa Antena Grupom na pronalaženju najboljih foramta za ova područja, preko mog tima koji će im osigurati podršku u produkciji, radujemo se da vidimo još više toga u našoj ponudi na ovom tržištu, počevši naravno od „Saturday Night Takeaway koji je na programu na jesen ove godine.”

Generalni direktor Antena Grupe Pit Smit je ovim povodom izjavio: „Lokalna produkcija iz centralne, istočne i južne Evrope dobija sve veće priznanje koje zaslužuje i ovaj region brzo postaje fokus globalnim kompanijama koje traže visoko kreativni i obučeni produkcijski tim“.

„ITV Studio Global Entertainment je savršen parnter za Antena grupu jer mi stalno težimo rastu našeg različitog i uspešnog produkcijskog portfolija u čitavom regionu kao i ekspanziji na nova tržišta. Radujemo se saradnji sa timom ove kompanije na našoj prvoj zajedničkoj adaptaciji formata „Saturday Night Takeaway“ i budućoj kooperaciji kroz dugoročno partnerstvo“.

Formati kompanije „ITV Studio Global Entertainment“ koji su ostvarili uspeh na tržištu Srbije su „Potera“ i „Dođi na večeru“ koji se takođe emituju i u Grčkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: