BG na vodi: Niče hotel, neviđeno u BG FOTO

Kompanija Beograd na vodi saopštila je da će enterijer hotel Sent Ridžis, koji će se nalaziti u okviru Beograda na vodi, biti inspirisan domaćom umetnošću.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

15:27

BG na vodi: Niče hotel, neviđeno u BG FOTO
Foto: Beograd na vodi

Taj hotel nalaziće se u Kuli Beograd, čija će izgradnja biti završena 2020. godine. Kula će, kako se navodi, predstavljati spoj savremenog dizajna i elemenata domaće tradicije.

Po završetku izgradnje Kule Beograd, srpska prestonica će dobiti napokon i jedinstven vidikovac, sa koga će se pružati pogled na Savu, njene mostove, kao i na Kalemegdan, ušće Save u Dunav i impresivnu panoramu prestonice, piše u saopštenju.

Kako se dodaje, bogato kulturno nasleđe našeg naroda biće višestruko ukorenjeno u Kulu Beograd i oslikano na različitim nivoima.

U hotelu Sent Ridžis biće oslikan i mural.

Kamen temeljac za Kulu Beograd položen je pre nešto više od godinu.

Detaljnije o tom objektu možete čitati u posebnoj vesti.
Foto: Beograd na vodi
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: