Rišar Malom: Zovite Francuze

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je sa senatorom u parlamentu Francuske Alenom Rišarom, o učešću francuskih kompanija u infrastrukturnim projektima

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 23.06.2017.

17:14

Rišar Malom: Zovite Francuze
Foto: Tanjug

Rišar će kao specijalni izaslanik predsednika Francuske prisustvovati prijemu koji popodne priređuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sagovornicu su razgovarali o rešenju za gradsku deponiju smeća u Vinči, i o izgradnji fabrike za preradu smeća i otpada u energiju, o izgradnji metroa u Beogradu i o projektu "Beogradu na vodi", saopštila je gradska uprava.

Mali je rekao da se za Vinču očekuju ponude dve francuske kompanije, Suez i Veolia.

Rišar je pohvalio napredak projekta "Beograd na vodi", i predložio gradonačelniku da pozove francuske urbaniste i arhitekte kako bi se upoznali planovima razvoja Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: