Prodaja IMK iz Subotice: Prvo uplatite depozit

Javno nadmetanje za prodaju Industrije mesa i konzervi "29. novembar ", održaće se 29. juna u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.05.2017.

13:16

Prodaja IMK iz Subotice: Prvo uplatite depozit
Foto: Thinkstock, ilustracija

Na prodaju je ponuđen industrijski kompleks u Subotici koji čini 69 objekata, po početnoj ceni od oko 84,7 miliona dinara, kao i maloprodajni objekti u Subotici po početnoj ceni od 4,86 miliona dinara i maloprodajni objekti u Bačkoj Topoli po početnoj ceni od oko 3,7 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

U oglasu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika kao stečajnog upravnika, je navedeno da kupci moraju da uplate i depozit za industrijski kompleks od oko 42 miliona dinara, a za maloprodajne objekte u Subotici i Bačkoj Topoli od po 1,9 i 1,8 miliona dinara.

Rok za otkup prodajne dokumentacije je 22. jun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

9 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: