"Ponude za Aerodrom Nikola Tesla 7x više"

Premijer Aleksandar Vučić naveo je da u okviru neobavezujućih ponuda za aerodrom Nikola Tesla očekuje ponude i od oko 350 miliona evra.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2017.

12:42

Foto: Tanjug, arhiva

Vučić je, ukazujući na poboljšanje investicionog ambijenta, poverenje u političku i ekonomsku stabilnost Srbije rekao da kada je preuzeo mandat ponude za Aerodrom Nikola Tesla bile do 50 miliona evra, a da sada očekuje da neobavezujuće ponude budu sedam puta više od te cifre.

On je na konferenciji za novinare na kojem je predstavljen dolazak nemačkog Kontinentala za Srbiju rekao da ja jasno da kada dovodite najozbiljnije, najsigurnije i najpouzdanije inevstitore u Srbiju, što nemački sigurno jesu, onda i tim mora da bude takav.

Za dovođenje investitora, kao uostalom i za uspeh svih poslova, zaslužan je dobar tim, rekao je i istakao da je on takav tim imao, te da to rezultati i pokazuju.

Vučić je rekao da u odnosu na sve zemlje bivše Jugoslavije mnogo smo efikasniji u tome i imamo daleko više investicija nego što je kod njih slučaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: