Sajam na Zvezdari - traži se 500 radnika

Opština Zvezdara i opštinska služba beogradske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje sutra Sajam zapošljavanja u holu Beogadske poslovne škole.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 24.05.2017.

12:27

Sajam na Zvezdari - traži se 500 radnika
Foto: Thinkstock

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 26 poslodavaca kojima je potrebno više od 500 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Sajam će biti održan od 10 do 14 časova, saopštili su organizatori.

U ponudi će biti različiti profili: menadžer restorana, recepcionar i šef recepcije, sobarica, higijeničar, konobar, šanker, asistent i agenat prodaje, knjigovođa, posrednik u osiguranju, prodavac, pekar, pica majstor, kuvar, magacioner, paker, vozač, menadžer i službenik obezbeđenja, administrativac, komercijalista, medicinska sestra i tehničar, vaspitač, kurir, kasir, poslovođa, negovateljica...

Zvezdarski Sajam zapošljavanja će u 10 sati zvanično otvoriti direktor Beogradske poslovne škole Đuro Đurović, zamenik predsednika Opštine Zvezdara Predrag Veinović i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović.

U okviru Sajma svi zainteresovani posetioci moći će da učestvuju u radionici pod nazivom "Veština upravljanja karijerom i samorefleksija", čiji je početak planiran za 11 sati.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: