Došlo 3.000 Rumuna više, poseta skočila 20%

Broj rumunskih turista u Vojvodini povećao se za 20 odsto a zadržavaju se u proseku šest dana, kaže direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović

Srbija

Izvor: B92

Petak, 19.05.2017.

14:22

Došlo 3.000 Rumuna više, poseta skočila 20%
(Foto: Thinkstock.com)

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije Vojvodine, ona je rekla da se u Vojvodini broj dolazaka rumunskih turista povećao za oko tri hiljade, kao i da je za svaku destinaciju važno da privuče turiste i da ih zadrži što duže.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković rekao je da je Rumunija negde na 30. mestu na teritoriji Vojvodine kao investitor i da postoji još dosta prostora za saradnju.

"Postoji još prostora ne samo za investicije nego i za cirkulaciju, pre svega roba, ali i ljudi", naveo je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: