Čepurin Vučiću: Srbija počasni gost

Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom o pripremama za predstavljanje srpske privrede na forumu.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 21.04.2017.

12:56

Čepurin Vučiću: Srbija počasni gost
(Foto: Thinkstock.com)

Čepurin i Vučić su se saglasili da će učešće Srbije na Sanktpetrburškom forumu, u svojstvu zemlje-počasnog gosta, biti prilika da se mogućnosti i rezultati srpske privrede na najbolji način predstave ne samo u Rusiji, već i pred više od 12.000 učesnika iz oko 130 zemalja, saopšteno je iz vlade.

Oni su takođe izrazili očekivanje da će predstavljanje Srbije u Sankt Peterburgu doprineti intenziviranju srpsko-ruske ekonomske saradnje, ali i sveukupnim srpsko-ruskim odnosima u obostranom interesu i konstatovali da se odnosi dve zemlje dobro razvijaju, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

6 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: