"Enjoy Serbia, feel Slovenia" - po goste u Iran

Slovenačka i srpska turistička privreda biće zajednički domaćin događaja "Enjoy Serbia, feel Slovenia" u Iranu, saopšteno je iz Turističke organizacije Srbije.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 19.04.2017.

14:37

Foto: Thinkstock

Radionica će se održati 22. aprila u Parsian Azadi hotelu u Teheranu, a za cilj ima promociju dve zemlje kao turističke destinacije koje bi mogle da budu interesantne iranskim turistima, kao i uspostavljanje saradnje sa iranskim turoperatorima i turističkim agencijama.

Ovo je prvi put da su dve zemlje domaćini zajedničkom promotivnom događaju u Iranu i upravo je za tu priliku kreiran slogan "Enjoy Serbia, feel Slovenia".

Poseban segment radionice će biti posvećen sastancima između iranske turističke privrede i njihovih slovenačkih i srpskih kolega.

Prisustvovaće i predstavnici Slovenačke turističke zajednice, Turističke organizacije Srbije, predstavnici ambasada obe zemlje u Iranu, predstavnici kompanije Turkish Airlines (predstavništvo u Iranu) kao partnera događaja, i predstavnici 15 turističkih kompanija iz Slovenije i Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: