Tito bi bio ponosan: Radna akcija 1. maja

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović pozvao je odbornike i građane da 1. maja učestvuju u dobrovoljnoj radnoj akciji za izgradnju gondole na Zlatiboru.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 13.04.2017.

18:56

Tito bi bio ponosan: Radna akcija 1. maja
Foto: B92

U saopštenju te opštine navodi se da je Stamatović na sednici lokalnog parlamenta rekao da će "Svesrpska moba" značiti odbranu državne imovine i realizaciju najveće investicije opštine Čajetina, koja se finansira iz sopstvenih sredstava.

"Čekajući institucije da reše pitanje prenosa zemljišta na državu i izdavanje građevinske dozvole, ovo je sada jedini način da realizujemo našu investiciju", rekao je Stamatović.

Na sednici Skupštine opštine Čajetina usvojena je i Strategija ruralnog razvoja opštine od 2017. do 2021. godine, program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za ovu godinu, kao i program korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine.

Doneta su tri rešenja o otuđenju zemljišta na osnovu ranije raspisanog javnog oglasa, kao i veći broj rešenja o otuđenju zemljišta po osnovu ispravke granica građevinskih parcela. Izvršene su izmene u Upravnom i Nadzornom odboru Turističke organizacije Zlatibor, kao i u Javnom preduzeću "Gold gondola" Zlatibor.

Skupština se saglasila sa odlukom o neangažovanju revizora radi izrade Izveštaja za završni račun budžeta opštine Čajetina za 2016. godinu, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: