BG kupuje kola - pola bela, pola crna metalik

Grad Beograd objavio je javnu nabavku putničkih automobila i kombija.

Srbija

Izvor: e Kapija

Četvrtak, 13.04.2017.

13:14

BG kupuje kola - pola bela, pola crna metalik
Foto: Tanjug, arhiva, ilustracija

Kupuje se ukupno 31 automobil i to za Dom zdravlja Novi Beograd, Zavod za biocide i medicinska sredstva, Istorijski arhiv Beograda, Gradsku čistoću, Zelenilo Beograd, Javno osvetljenje, Pogrebne usluge, JP Ada Ciganlija, kao i Sekretarijat za zdravstvo (za Dom zdravlja Zemun, Dom zdravlja Mladenovac, Dom zdravlja Savski venac, Dom zdravlja Sopot i Dom zdravlja Stari grad).

Za potrebe zdravstvenih ustanova (ukupno 15 vozila), automobili treba da budu bele boje, a preostalih 16 komada ponuđač bi trebalo da isporuči u crnoj metaliziranoj boji.

Automobili moraju biti s petoro vrata, kapacitetom prtljažnika minimum 390 l, minimalnim ekološkim standardom evro 6, gorivo - bezolovni benzin.

Takođe, biće kupljena i dva kombija za potrebe Sekretarijata za zdravstvo (za DZ Zvezdara i DZ Dr Simo Milošević).

Ponude se podnose najkasnije do 15. maja 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: