Vučić: Vreme je da punim veliku kasu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je vreme da Srbija "malu kasu koja je napunjena" za vreme njegovog mandata na mestu šefa Vlade, zameni velikom.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2017.

19:06

Vučić: Vreme je da punim veliku kasu
Foto: Tanjug, arhiva

Kako je rekao premijer i velika kasa će nastaviti da se puni.

"Imali smo malu praznu kasu kada smo došli na vlast, sada imamo malu i punu kasu i vreme je za veliku kasu i da je punimo tu zbog onih koji dolaze", rekao je Vučić u Cerovcu kod Kragujevca gde je obišao fabriku "Milanović inženjering" i najavio da će vlasnik te kompanije zahvaljujući miru i stabilnosti za koju se zalaže vlada, uskoro u Albaniji otvoriti proizvodne pogone.

Vučić je dodao da "za Srbiju dolaze zlatna vremena" ako se ne zaustavi to "punjenje kase".

Rekao je da će kao predsednik Republike pomagati Vladi "kada joj je teško" i "kritikovati je kada joj je lako".

"Kada vidim da je nešto nepopularno, a da je dugoročno dobro za narod, podržavaću Vladu, a ako vidim populističke poteze, biću njen kritičar - tako ću raditi ako budem izabran", rekao je on.

Vučić je ocenio da je imao "najčistiju kampanju" pred izbore i da ni o kome nije ništa "posebno loše" govorio, dok su suprotno tome činili protivkandidati.

"Bilo mi je drago da govorim ono što smo uradili i što ćemo tek raditi", rekao je Vučić i dodao da će mu i ubuduće "ključna reč" biti stabilnost, i mir "koji se podrazumeva".

"Štitiću naše nacionalne interese jer bez stabilnosti nema ekonomskog napretka", naveo je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: