"Ljuta na Drobnjaka, ali neki mi se i ne javljaju"

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović priznala je da je često ljuta Zorana Drobnjaka, ali da s njim "nema problema, pošto uvek završi posao".

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 28.03.2017.

12:55

Foto: Vlada Srbije

Kako kaže ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, neki drugi direktori se "ni ne javljaju na telefon".

Na pitanje novinara šta preporučuje Drobnjaka za novi mandat na čelu Puteva Srbije, Mihajlovićeva je rekla da on dobro radi posao, s obzirom na to da se često čuje sa njim telefonom i da uvek završi sve što je predviđeno.

Ona je dodala i da o izboru direktora javnih preduzeća na javnim konkursima ne odlučuje Ministarstvo saobraćaja već vladina komisija u okviru Ministarstva privrede.

"Pominje se često Drobnjak i kao resorni ministar. Mogu da kažem da se najmanje 10 puta dnevno čujemo, od čega sam verovatno sedam puta ja ljuta, ali je činjenica da na kraju radnog dana ili meseca imam završen posao što se tiče Puteva Srbije. Ima direktora koji se ni na telefon ne javljaju", istakla je Mihajlovićeva.

Ona je podsetila da je vlada donela odluku da se raspišu konkursi za sva javna preduzeća i da će komisija pregledati sve ponude i za Puteve Srbije.

"Niko nije u toj komisiji iz Ministarstva saobraćaja, već je nadležno Ministarstvo privrede. Postoje mnogi testovi koje će kandidati raditi i iskustvo će se gledati. Pustila bih komisiju da za svako preduzeće da svoj predlog, a mi kao ministarstvo ćemo se saglasiti sa svakim predlogom koje Ministarstvo privrede stavi pred vladu", navela je Mihajlović.eva

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: