"Ne postoje mali i veliki projekti, samo rešenja"

Ministar rudarstva Aleksandar Antić i gradonačelnik Siniša Mali obišli su radove na asfaltiranju puta u Barajevu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2017.

19:14

(Foto: Thinkstock.com, ilustracija)

Oni su poručili da ne postoje mali i veliki projekti, već samo rešenja u interesu građana i da je za Vladu Srbije svaki projekat podjednako važan.

U barajevskom naselju Vranić, od centra do magistrale, asfaltira se put u dužini od tri kilometra, čime će to naselje nakon dugo godina dobiti adekvatan put.

Antić istakao je da je za Vladu Srbije svaki projekat podjednako važan, o čemu svedoči upravo i asfaltiranje vranićkog puta, dodajući da su u toku i radovi na putu u Baćevcu.

Ministar je dodao i da premijer Aleksandar Vučić insistira da svi budu na terenu, razgovaraju sa ljudima i rešavaju njihove ključne probleme.

"Za nas ne postoje veliki i mali projekti, postoje samo rešenja u interesu Beograđana. Građani Beograda marljivo rade i zato će za realizaciju tih ciljeva imati podršku Vlade i predsednika Vučića, koji to stavlja u prvi plan", rekao je Antić.

Kako je rekao, cilj je da građani Barajeva dobiju asfalt, nove autobuse, dobro snabdevanje električnom energijom i vodovod i kanalizaciju. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je da je asfaltiranje puta u Vraniću slika i prilika Beograda za koji se gradska vlast bori, a to je da stanovnici svake opštine imaju iste uslove za život.

Mali je podsetio da asfaltiranje puta u Vraniću finansira vlada i zahvalio je premijeru Vučiću, koji je, kako kaže, pokazao da se brine o svakom građaninu Srbije i Beograda.

"Siguran sam da je to politika koju će Aleksandar Vučić nastaviti i kao predsednik Srbije - politika stabilnosti, mira i ekonomskog razvoja, gde kroz puniji budžet i bolje javne finansije imate novca da se bavite i asfaltiranjem, kanalizacijom i vodovodom, ulaganjem u socijalna davanja, izgradnju vrtića i škola", poručio je Mali.

On je podsetio da ove godine Barajevo prvi put ima kapitalni budžet u iznosu od 70 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: