Lidl dolazi i u Pirot

Nemački trgovinski lanac Lidl planira da u Srbiji 2018. godine otvori veći broj maloprodajnih objekata, od kojih će jedan biti otvoren i u Pirotu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2017.

18:01

Lidl dolazi i u Pirot
(Foto: Getty images)

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić je na sednici Gradskog veća predložio usvajanje plana, u kome se, između ostalog, predviđa izgradnja saobraćajnice za potrebe Lidla, navodi se na sajtu Grada Pirota.

Planom je predviđeno da za ovu saobraćajnicu bude izdvojeno osam miliona dinara.

Kako se na sajtu grada navodi, trenutno ne postoji saobraćajnica do parcele na kojoj je planirana izgradnja objekta.

Zemljište na kojoj je planirana izgradnja javne saobraćajnice je u vlasništvu grada i nije potrebno otkupljivati privatne parcele, kao što je to slučaj u Subotici, gde je grad morao za iste potrebe Lidla da otkupi nekoliko parcela u vrednosti većoj od 15 miliona dinara.

Lidl će se u Pirotu nalaziti u Ulici 22. divizije, iza Banket sale Gazela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

12 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: