"Tesla" četiri mesta iza Budimpešte, Minhen daleko

Beogradski aerodrom “Nikola Tesla”je treću godinu zaredom zauzeo peto mesto među najboljim aerodromima u Istočnoj Evropi, saopšteno je iz kompanije.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 21.03.2017.

09:12

Foto: Tanjug

Prvo mesto pripalo je aerodromu u Budimpešti.

Nagrada je ozvaničena na ovogodišnjoj dodeli nagrada agencije Skajtraks (Skytrax), specijalizovane za rejting u vazdušnom saobraćaju, koja je održana u Amsterdamu. Kako je saopšteno, prema klasifikaciji Skajtraksa, najbolji aerodrom na svetu već petu godinu za edom je aerodrom Čangi u Singapuru, a najbolji u Evropi je aerodrom u Minhenu.

Ove nagrade su među najprestižnijima u oblasti avio-industrije, a izbor je napravljen na osnovu 13,82 miliona onlajn upitnika, u kojima su putnici ocenjivali 550 aerodroma širom sveta.

Istraživanje je sprovedeno među 105 različitih nacija u periodu od jula 2016. do februara 2017. godine.

Predmet istraživanja su komfor i zadovoljstvo putnika različitim segmentima aerodromske usluge, od dolaska na aerodrom, prijave na let, kupovine, transfera i bezbednosti, sve do ulaska u avion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: