Karić: Za pet godina neće biti nezaposlenih

Predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić izjavio je da u Srbiji u naredih pet godina neće biti nezaposlenih.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 15.03.2017.

19:16

Karić: Za pet godina neće biti nezaposlenih
(Foto: Thinkstock.com)

Zahvaljujući (Aleksandru) Vučiću u Srbiji otvoreno je više fabrika nego u celom regionu, rekao je Karić, pred oko, kako PSS navodi, 5.000 ljudi i najavio da će do 2022. godine Srbija ostvariti punu zaposlenost.

Karić je, kako se dodaje u saopštenju PSS, obećao da će ponovo graditi Srbiju i izgraditi milione kvadratnih metara kao što to čini širom sveta, a da "svaka srpska kuća postane mala fabrika, u kojoj će raditi tri generacije".

"Glas za Vučića je glas za Srbiju, jedinstvo, stabilnost i mir", ocenio je Karić i dodao da je Vučić "pomirio Srbiju sa svetom", da su mu "širom otvorena vrata u Moskvi, Berlinu, Pekingu i Vašingtonu".

U saopštenju se dodaje da je Bogoljub Karić pre više od 15 godina proglašen za počasnog gradjanina Ćuprije, zbog "ogromne pomoći njegove porodice i kompanije u obnovi srušenih mostova i Više medicinske škole" u tom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: