Ulepšavaju "BG na vodi", a šalju i u svet (FOTO)

Kompanija za proizvodnju nameštaja "Jela" iz Jagodine, počela je montažu nove proizvodne linije u novom pogonu, koji će početi da radi za mesec dana.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 12.03.2017.

10:54

Ulepšavaju
Foto: Tanjug

U ovom pogonu će biti zaposleno novih 60 radnika.

"Početkom ove godine završeno je 10.000 kvadratnih metara novog proizvodnog pogona, koji se ovih dana oprema još jednom, kompletno automatizovanom linijom za proizvodnju. Početak rada u novom pogonu očekuje se kroz mesec dana", saopšteno je iz ove kompanije.
Foto: Tanjug
U saopštenju se ističe da će "nova, savremena tehnologija omogućiti da se unaoprede i oplemene proizvodi, koji će biti ponuđeni tržštu kroz inovativan dizajn i kvalitet".

""Jela" je privatna porodična kompanija koja se prostire na površini od 12 hektara, a sadašnja proizvodnja se odvija na 9.000 kvadratnih metara.
Foto: Tanjug
Ima više od 180 zaposlenih.

Proizvodi "Jele" nalaze se u Srbiji "gotovo u svakom gradu u više od 160 salona i na tržištu 14 zemalja, sve države bivše SFR Jugoslavije, kao i Rusije, Nemačke, Kazahstana, Austrije, Češke, Grčke, Bugarske kao i drugih evropsikih zemalja.
Foto: Tanjug
"Jela" je nastala iz samostalne zanatske radionice, a 1998. godine počela je seriski proizvodnju, posle celokupne tehnolopške modernizacije i to dečijih soba "Kiki" koje su i "najpoznatiji brend kompanije".

"Jela" proizvodi nameštaj za kuću: kuhinje, predsoblja, dnevne, spavaće i dečije sobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: