Plata 750 EUR - javite se ambasadi

Ambasada Francuske u Srbiji objavila je oglas za zapošljavanje baštovana na neodređeno sa punim radnim vremenom i platom od 750 evra.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2017.

11:23

Plata 750 EUR - javite se ambasadi
Foto: Thinkstock

Kako se navodi u oglasu objavljenom na zvaničnoj internet-stranici ambasade, traženi kandidat biće zadužen za održavanje bašti ukupne površine 3.500 kvadratnih metara.

Baštovan će morati da očuva specifičnost “engleskog vrta” i “francuskog vrta” kako bi svaki od njih zadržao svoj poseban karakter, u skladu sa tradicijom francuskog baštovanstva, piše u pozivu.

Jedan od poslova je i uklanjanje snega oko ambasade, a baštovan je redovno pozvan kao ispomoć u salonima rezidencije za razne zadatke i/ili pomeranje nameštaja pri zvaničnim prijemima; takođe može biti zadužen za prijem garderobe tokom prijema.

“Kandidati treba da dokažu radno iskustvo u oblasti održavanja parkova i vrtova. Priložiće CV koji će prikazati njihovo prethodno radno iskustvo, kao i pismo svojih prethodnih poslodavaca. Od kandidata se očekuje da budu dostupni i diskretni u obavljanju svojih funkcija”, navodi se u konkursu.

Rok za prijavu je 17. mart a bruto plata iznosi 749 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: