Šansa, javite se - Nemci traže srpske radnike

Nemačko-srpska privredna komora i PKS pozvale su srpske privrednike da se priključe projektu "Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz Rajne Vestfalije“

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 24.02.2017.

18:19

Šansa, javite se - Nemci traže srpske radnike
(Foto: Thinkstock.com)

Projekat će se održati 30. marta 2017. godine u PKS.

Kako je saopštila Nemačko-srpska privredna komora, cilj je da se odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije.

Rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 1. mart 2017. godine.

Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva.

"Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište", navodi se u saopštenju.

Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: