"Nekad bolje živeti na Vračaru, nekad u Obrenovcu"

Gradski menadžer Goran Vesić danas je u obrenovačkom naselju Barič obišao radove na asfaltiranju Ulice Bude Davidovića,

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.02.2017.

16:25

Foto: Tanjug

Kako je rekao Vesić, radovi koštaju oko 10 miliona dinara.

Radovi podrazumevaju asfaltiranje 1100 m puta i biće završeni u narednih nekoliko dana, rekao je Vesić.

On je istakao da je Grad Beograd ove godine za opštinu Obrenovac predvideo skoro 56 miliona dinara, da se uradi sedam ulica ukupne dužine skoro sedam kilometara.

"To su ulice koje nam je opština predložila i koje su važne za život građana. Radićemo i neke puteve zajedno sa Putevima Srbije, imaćemo i rebalas budžeta, tako da građani mogu da očekuju da ćemo uraditi još toga, ali suština je da zajedno sa opštinama, u ovom slučaju opština Obrenovac, rešavamo problem po problem", rekao je Vesić.

On je naglasio da je politika Grada Beograda da svi građani Beograda imaju iste uslove za život i dodao da se pod tim podrazumevaju voda, kanalizacija, put i javni prevoz.

"Sve ostalo je stvar tržišta i mesta gde se ko nalazi. Za nešto je bolje živeti u Obrenovcu, za nešto je bolje živeti na Vračaru, ali osnovne stvari moraju da imaju svi podjednako", istakao je Vesić.

Predsednik oopštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da ta opština, zajednom sa Gradoma Beogradom i Republikom radi na mnogim infrastrukturnim projektima.

Kao jedan od primera, on je naveo da se, sredstvima opštine, trenutno radi ulična rasveta na glavnom obrenovačkom putu.

"Posebno se zahvaljujem gradskom menadžeru koji ume da prepozna interes građana rubnih gradskih opština, kako bi se stvorili uslovi da Beograđane zaista više ne delimo na građane prvog i drugog reda", rekao je Čučković.

Predsednik mesne zajednice Barič Branko Mrđa izrazio je zadovoljstvo zbog asfaltiranja Ulice Bude Davidovića, koja je, kako je objasnio, bila u veoma lošem stanju, istakavši da će taj potez veoma značiti meštanima Bariča.

Obilasku radova prisustvovali su i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i direktor JKP Beograd put Ivan Tejić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: