Dobra prilika za zaposlene: Po znanje u Indiju

Ambasadorka Indije Narinder Čauhan pozvala je zaposlene Nišlije da se prijave za besplatan program stručnog usavršavanja koje organizuje indijska ambasada.

Srbija

Izvor: Veèernje novosti

Četvrtak, 23.02.2017.

10:11

Dobra prilika za zaposlene: Po znanje u Indiju
Foto: Thinkstock

Za ovaj program mogu da se prijave svi stalno zaposleni građani Srbije koji imaju radno iskustvo od pet godina, starosti od 25 do 45 godina. Vlada Indije snosi troškove avio-prevoza, smeštaja, vize, i svih ostalih troškova.

Kursevi za koje zainteresovani mogu da se prijave su iz različitih oblasti: zdravstva, turizma, IT sektora, usavršavanje engleskog jezika..., pišu Večernje novosti.

“Stekla sam utisak da ljudi u Nišu nisu informisani o tome, jer smo dosad iz ovog grada imali samo jednu prijavu”, kaže Čauhan.

“Kroz ovaj program prošlo je dosad 140 profesionalaca iz Srbije, a svake godine obezbeđeno je minimum 25 stipendija Vlade Indije za stručnjake iz Srbije”, rekla je Čauhanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

22 h

Podeli: