U BG kao u Barseloni - uzmite parking na 30 godina

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je gradnju novih javnih podzemnih garaža u Beogradu, uključujući i prvu garažu koja će se protezati duž cele ulice.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.02.2017.

14:23

U BG kao u Barseloni - uzmite parking na 30 godina
(Foto: Thinkstock.com)

"Grad se priprema za gradnju podzemnih javnih garaža na Studentskom trgu, na Trgu republike i u Ulici kneza Miloša, gde će biti prva garaža ispod čitave ulice", rekao je Vesić na konferenciji o razvoju infrastrukture i sektora nekretnina u Srbiji, održanoj u hotelu Metropol.

Prema njegovim rečima, u podzemnoj garaži u Kneza Miloša će postojati "mogućnost da se polovina parking mesta zakupi na 30 godina, kao što to postoji u Barseloni".

Najavljujući niz projekata privatno-javnog partnerstva, Vesić je istakao da poslednjih meseci ima sve više velikih projekata, od hotela Hilton do Skajlajna.

"To sve čini Beograd poželjnom investicionom destinacijom i mi smo zahvalni što zajedno sa Vladom uspevamo da napravimo da Beograd postane grad kranova, a to znači novi izgled i uređenje grada”, kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: