Karić se pohvalio: Vučić otvorio tržni centar

U Minsku je, u prisustvu premijera Srbije Aleksandra Vučića, otvoreno 200.000 kvadratnih metara tržnog centra "Dana mol".

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.01.2017.

15:59

Karić se pohvalio: Vučić otvorio tržni centar
Foto: B92

Bogoljub Karić se na svom profilui na Fejsbuku pohvalio da je premijer Srbije, tokom zvanične posete Belorusiji, otvorio kompleks BK grupe od 200.000 kvadratnih metara.

“Prijatelji moji, danas na dan velikog Prosvetitelja Sv. Save, imali smo čast i veliko zadovoljstvo da državna delegacija, na čelu sa Predsednikom Vlade Vučićem tokom zvanične posete Belorusije, otvore naš kompleks od 200.000 kvadratnih metara”, napisao je Karić.

Premijer Srbije boravi u zvaničnoj poseti Belorusiji, gde mu je pripremljen svečani doček ispred Doma Vlade Belorusije, a premijer je istakao i da su ga dočekale srpske zastave i 100 bilborda dobrodošlice u Minsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: